Vietetään virkistyspäivä

Suunnitteletko virkistyspäivää tai rentouttavaa ratsastusretkeä omalla porukalla? Meillä voit järjestää ratsastusretken ja yhdistää siihen lounaan tai kahvihetken ennen tai jälkeen ratsastuksen.

Kaikki retket suunnitellaan etukäteen toiveidenne pohjalta. Tarjoamme aikoja sunnuntaisin klo 10-18 välillä. Tallin mökki on käytössä halutessanne myöhempäänkin.

Miltä kuulostaisi retki islanninhevosten kanssa ja sen jälkeen pientä syötävää ja grillausta omien ystävien kanssa tallin terassilla? Hevosten hörinää ja kanojen kotkotusta samalla fiilistellen!

Synttärit tallilla

Oletko itse synttärisankari vai haluatko järjestää lapsellesi ikimuistoiset synttärit tallilla? Tarjoamme mahdollisuuden aikuisille ratsastusretkiin ( 1 – 2 tuntia) sekä viihtyisän tallituvan terasseineen illan viettoa varten tai vain kahvitteluun ratsastusretken jälkeen. Pienemmille lapsille tarjoamme turvallista talutusratsastusta tallimiljöössä sekä tallinmökin synttärivieraiden käyttöön. Tallinmökissä mahdollisuus ottaa omat eväät ja juomat. Kysythän meiltä lisää! Hinnat alkaen 50 e/hlö.