Kauniissa maisemissa

Puitteemme

Tunnelmallinen ja perinteinen maatilamaisema viljapeltojen laidalla, luonnon helmassa mutta kuitenkin pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien äärellä!

Tallilla on vaihtelevasti opetuskäytössä 15-20 islanninhevosta ja pari tavallista ponia. Kaikki hevosemme ovat kilttejä, sosiaalisia ja pitävät ihmisistä. Osa hevosista työskentelee alkeistason tunneilla, osa vain kokeneempien käytössä ja osa työskentelee kaikissa tasoryhmissä. Näin pystymme tarjoamaan jokaiselle ratsastajalle parhaimman mahdollisen ratsun ja treenikaverin.

Käytössämme ovat ulkokentät 30×50 m ja 20×30 m sekä Etelä-Suomen suurin islanninhevosten kisa,- ja tuntikäyttöön suunniteltu ovaalibaana 250 metriä.

Meillä on myös 12/22 valmistunut täysimittainen lämpöeristetty maneesi, ja sen yhteyteen lähes 20 hevosen täysihoitotalli.

Asiakkaidemme käytössä on viihtyisä hirsimökki, joka aukeaa arkisin ennen ensimmäisiä ratsastustunteja. Mökissä voit syödä omia eväitä. Mökki on myös käytössä vanhemmille, jotka vievät lapsia ratsastustunnille ja haluavat odottaa sisätiloissaa.

Olet tervetullut meille viihtymään joko vakituiselle viikkotunnille tai nautiskelemaan viikonloppujen kiireettömistä vaelluksista luonnon helmassa!