Ratsastuskoulun tunnit

Tarjoamme ratsastusopetusta hyvällä mielellä alkeistasosta aina valmennukseen saakka. Meillä on ratsastustunteja arkisin klo 16/17-20 ja lauantaisin klo 12-16. Tunteja on tarjolla niin lapsille kuin aikuisillekin.

Opetus tapahtuu tasoryhmissä, henkilökunta auttaa sinua valitsemaan tasoosi sopivan ryhmän. Ratsastustunnit kestävät syys- tai kevätkauden. Kauden kesto on 20-23 viikkoa. Viikkotunnit varataan sähköpostilla info@fagur.fi, jotta voimme tarjota parhaimman mahdollisen paikan sinulle!

Fagur on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä harrastetalli sekä Suomen Vaellustallien liiton Priimatalli-jäsen. Tarjoamme korkealaatuista opetusta sekä hyvin koulutetut opetushevoset ja turvalliset sekä hyvin hoidetut harrastuspuitteet. Talli toimii myös opetuspaikkana hevosalan oppilaitosten työharjoittelijoille.

Satunnaisratsastajamme sekä alkeiskurssilaiset ovat vakuutettuja tapaturmavakuutuksella Suomen Ratsastajainliiton puolesta. Kausiratsastajilla tulee olla voimassa oleva Green Card tai SRL:n jäsenyys.

Ratsastustunneilla on hyvä henki ja mukavat harrastuskaverit, ihanat opettavaiset hevoset sekä ammattitaitoinen henkilökunta!

Ratsastustunnit syyskaudella 2023 pidetään 31.7.-16.12.23 

Ratsastus kausipaikalla 20 kertaa 42€/tunti
Pienryhmätunti 47€/tunti

Lasku 5 erässä kuukausittain

Perhealennus on 10% toisesta ratsastajasta.

Ilmoittautumalla kaudelle sitoudut maksamaan koko kauden hinnan!

Kaudella on mahdollista rästiä kaksi kertaa. Tämä edellyttää peruutuksen tekemistä viimeistään samana aamuna klo 9 mennessä numeroon 040 8400092. Jos tiedät, että sinulla on tulossa pidempiä poissaoloja, on rästeistä mahdollista sopia tapauskohtaisesti etukäteen.

Tervetuloa mukaan vakkaritunneille, tiedustele itsellesi tai lapsellesi sopivaa ryhmää info@fagur.fi!

Varaa täältä

Mikäli et halua kausipaikkaa olet silti tervetullut meille ratsastamaan
satunnaisesti. Tarkastele vapaita maastoja tai tunteja kaikessa rauhassa.