Täältä voit varata tunteja - luethan myös tärkeät ohjeet, selaa alaspäin!

Varaa täältä

Tervetuloa ratsastamaan Faguriin!

Luethan tunnin tasovaatimuksen, alla olevat varausehdot sekä sivun “tärkeää tietää” ennen varaamista. Valitse tunnit ja maastot tai kurssit varausjärjestelmästä niin näet vapaat paikat. Kaikille maastoille ja irtotunneille on saavuttava n. puoli tuntia ennen ratsastusta.

Hinnasto

1.1.2023 alkaen

Hinnat sisältävät alv 10 % (Huom! Mikäli maksaja on yritys, on alv 24%- varmistathan hinnan info@fagur.fi)

Irtotunti 47 €

Kausitunti ja irtotunti kausiratsastajille 42 €

Pienryhmätunti (6 asiakasta) 47 €

Yksityistunti 95 €/hlö (kesto 45min)

2 h maasto 85 €

2 h Tutustuminen islanninhevoseen 85 €

Alkeiskurssi 10 krt 420€

Alkeiskurssi 5 krt 235€

Maastokymppikortti 750€ 

Jos haluat tiedustella kausipaikkojamme, laita viestiä info@fagur.fi. Vakiotunnit ovat arkisin klo 16-21 ja lauantaisin klo 12-16.

Tasovaatimukset

Perusmaasto
Perusmaasto on tarkoitettu kokeneemmille ratsastajille, jotka hallitsevat perustaidot kaikissa perusaskellajeissa – eli käynnin, kevyen ravin ja laukan itsenäisesti. Kahden tunnin perusmaastossa suunnataan metsäpoluille ja nautitaan laukkasuorista hiekkateillä. Askellajeina käynti, kevyt ravi, töltti ja laukka.

Reipas maasto
Kokeneille ratsastajille tarkoitetulla reippaalla maastolla on vielä reilummin vauhdin hurmaa! Ratsastajan tulee hallita hyvin ratsastuksen perustaidot kaikissa perusaskellajeissa. Reippaalle maastolle lähtiessä tulee olla runsaasti kokemusta ratsastuksesta erilaisilla hevosilla. Reippaat maastoreitit ratsastetaan metsäpoluilla, niityillä ja hiekkateillä. Askellajeina käynti, kevyt ravi, töltti sekä laukka.

Rauhallinen maasto
Rauhallinen maasto sopii aloittelijoille, jotka hallitsevat hevosen hyvin käynnissä ja kevyessä ravissa. Maaston askellajeina käynti sekä ryhmän mukaan kevyt ravi ja töltti. Rauhallisessa maastossa nautitaan luonnosta ja kuljetaan kauniissa niittymaisemissa. Ennen maastoa voimme kerrata perusapuja kentällä. Aikaisempaa kokemusta tulisi kuitenkin olla sen verran, että hallitsee hevosen itsenäisesti vähintään käynnissä.

Tutustuminen islanninhevoseen
Sopiva paketti ensikertalaisille ja aloittelijoille. Ei vaadita aiempaa kokemusta hevosista. Tallille saapuminen hieman ennen tunnin alkua riittää.

Irtotunnit
Irtotuntien kuvaukset ja vaatimukset löydät ajanvarauksen yhteydestä. “Osaavat” tarkoittaa kaikkien perusaskellajien eli käynnin, ravin ja laukan hallitsemista itsenäisesti. “Aloittelevat” hallitsevat käynnin ja omaavat jo hieman kokemusta kevyestä ravista.

Yksityistunti
Yksäreille ei ole tasovaatimuksia, vaan hevonen valitaan ja tunti suunnitellaan toiveidesi ja tasosi mukaisesti.

Tärkeää maksuista ja varausehdoista

– Tallilla voi maksaa käteisellä, mobiilipankin tilisiirrolla, kulttuuri- ja liikuntaseteleillä sekä niiden sovelluksilla ja tilisiirroilla. Varaukset tällöin info@fagur.fi lisää ohjeita alla.

Ei korttimaksuja jos maksat paikan päällä.

– Mikäli perut tunnin vähintään viikkoa etukäteen, voit varata uuden tunnin samalla maksulla. Myöhemmin perutusta tunnista koko maksu pidätetään.
– Ostetun tuotteen hinta hyvitetään vain lääkärintodistusta vastaan.
– Satunnaisratsastajat ovat vakuutettuja Suomen Ratsastajainliiton tapaturmavakuutuksella.

Maksuohjeet varauksiin tilisiirrolla

1. Katso sopiva tunti ja lähetä siitä meille viesti sähköpostitse info@fagur.fi, niin teemme varauksen puolestasi. Tässä varausmuodossa kestää kauemmin kuin suoraan varausjärjestelmästä varatessa, joten vaurauduthan viiveeseen.
Varauksen tekoon tarvitsemme nimen, numerosi, sähköposti- sekä postitusositteen.

2. Paikan varmistuttua maksa tilille FI39 5780 0720 3790 44 koko summa.
Kirjoita maksun viestiin pvm, klo, tunnin nimi ja osallistujien nimet. Esim. “21.7. Perusmaasto 11-13, Martti Maiskuttaja”.

3. Kuittaa lähettämällä verkkopankin kuitti tai ruutukaappaus maksusta sähköpostilla info@fagur.fi

Varaukset lahjakortilla ja kymppikortilla

Lahjakortit: Katso sopiva vapaa maasto ja lähetä sähköposti info@fagur.fi, niin teemme varauksen puolestasi!

Kymppikortit: (maksettu tilisiirrolla ennen 8.8.23) Katso sopiva vapaa maasto ja lähetä sähköposti info@fagur.fi, niin teemme varauksen puolestasi!

Prepaid- maastokymppikortit: Voit varata suoraan ajanvarausjärjestelmästä sinulle sopivan maaston ja kuitata maksun maastokymppikortiltasi! 

Lahjakortin osto

  1. Maksa tilille FI39 5780 0720 3790 44 haluamasi tuotteen hinta.
  2. Laita maksun viestiksi: Lahjakortti (summa) ja lahjakortin saajan koko nimi.
  3. Lähetä s-postiin info@fagur.fi tosite maksusta (esim. verkkopankista tulostettava kuitti tai kuvakaappaus).
  4. Lahjakortti tulee voimaan ja on voimassa puoli vuotta. Lähetämme lahjakortin sinulle PDF-muodossa, jotta voit halutessasi tulostaa tai lähettää sen lahjan saajalle. Lahjan saajan ei tarvitse ottaa korttia mukaan tallille. Huomaathan, että lahjakortin toimituksessa voi olla muutaman arkipäivän viive.
  5. Lahjan saaja voi katsoa sopivan tunnin sivuiltamme www.fagur.fi/hinnasto ja varata sen s-postilla info@fagur.fi tai tekstarilla tai soittamalla 040 840 0092 kautta.

Jos sivu ei näy kunnolla, syy voi olla selaimessa. Firefox, Chrome ja Safari toimivat varmimmin. Olemme juuri päivittäneet varausjärjestelmän, joten näkymä on erilainen kuin aikaisemmin! Myös varausmaksu on poistunut ja varaus tulee maksaa kokonaisuudessaan. Ota yhteyttä tallille mikäli et löydä etsimääsi.

Varaa täältä

Mikäli et halua kausipaikkaa olet silti tervetullut meille ratsastamaan satunnaisesti. Tarkastele vapaita maastoja tai tunteja kaikessa rauhassa.