Aloittelijat ja ensikertalaiset

Olemme erikoistuneet tarjoamaan aloittelijoille ja ensikertalaisille turvallista ratsastusopetusta islanninhevosten parissa. Tule mukaan aloittamaan uusi harrastus ihanien issikoiden seurassa!

Tarjoamme tunteja kaiken ikäisille. 10 kerran alkeiskurssit alkavat yleensä keväällä tammi- ja maaliskuussa sekä syksyllä elo- ja lokakuussa. 5 kerran alkeiskurssit pidetään kesällä kesä- ja heinäkuussa.

10 kerran kurssin hinta on 420 € (sis. alv. + vakuutus) sekä pienryhmäkurssi 470€. Kurssit laskutetaan kahdessa erässä.

ILMOITTAUDU MUKAAN ALKEISKURSSEILLE!

KEVÄÄN 2024  ALKEISKURSSIT OVAT TÄYNNÄ

KESÄN 2024 ALKEISKURSSIT LÖYDÄT JA VARAAT SUORAAN TÄÄLTÄ!

  •  

Kursseille voi ilmoittautua myös jonoon! 

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä viesti sähköpostitse info@fagur.fi ja kerro alla olevat tiedot:

-osallistujan nimi

-puhelinnumero (lasten kohdalla huoltajan)

– sähköposti (lasten kohdalla huoltajan)

-laskutusosoite

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu info@fagur.fi tai soita ja kysy lisätietoja 040 840 0092.

Alkeiskurssi on kymmenen kerran mittainen, ja sillä opetellaan ratsastuksen perusteita ja perusaskellajeja. Kurssimuodon takia rästimahdollisuuksia ei ole. Kurssi on tarkoitettu niin aikuisille kuin lapsillekin, molemmat aloittavat samalta lähtöviivalta (ellei erikseen mainitusti ole aikuisten ryhmä).

Lauantai- ja iltakursseilla ei ole tallin puolesta taluttajia. Tallilta saa kypärän lainaan. Omasta takaa on hyvä olla korolliset kengät (esim. kumisaappaat, lenkkareilla ei voi ratsastaa) ja käsineet. Kurssi alkaa teoriatunnilla, joten ensimmäisellä kerralla tallille ei tarvitse saapua aiemmin. Ensimmäisen tunnin jälkeen tallille on hyvä saapua puoli tuntia etukäteen, jotta ehtii hakea ja varustaa hevosen. Tähän saa tietenkin apua. Kurssin jälkeen on helppo siirtyä alkeisjatkotunneille.

Kurssin hinta on 420€ (sis. alv. + vakuutus) (pienryhmä max 6hlö 470e) ja se maksetaan kahdessa erässä, kurssin alussa ja puolivälissä. Kurssin maksuun voi käyttää myös liikunta- ja kulttuuriseteleitä, ilmoitathan tästä etukäteen.

Huomaathan, että alkeiskurssin jälkeen emme pysty takaamaan jatkopaikkaa kausitunneille. Mikäli olet kiinnostunut jatkamaan meillä alkeiskurssin jälkeen, niin olethan meihin yhteydessä!

Tutustuminen Islanninhevoseen

Mikäli olet kiinnostunut ratsastuksesta ja sinulla ei vielä ole aiempaa kokemusta tai edellisestä kerrasta on aikaa, suosittelemme sinulle Tutustuminen islanninhevoseen -tuntia. Tunti kestää kaksi tuntia. Se sisältää tunnin hevosen hoitamisen ja varustamisen opettelua ja teoriaa sekä tunnin ratsastusopetuksen kentällä. Tutustumisen jälkeen voit olla valmis siirtymään rauhallisiin maastoihin tai viikkotunneille. Tutustumiseen voivat osallistua kaikki yli 7-vuotiaat.

Yksityistunti

Voit myös varata yksityistunnin (95€/tunti/hlö) itsellesi tai yhdessä ystäväsi tai lapsesi kanssa. Yksityistunnin kesto on 45 minuuttia ja tunnin sisältö suunnitellaan kanssasi toiveidesi ja tavoitteidesi pohjalta. Yksityistunti on hyvä vaihtoehto myös hevospelkoisille. Tunti sopii kaikentasoisille, yli 7-vuotiaille.

Tallilla on lainakypäriä ja sadevarusteita!

Varaa täältä

Voit tarkastella täällä sopivia aikoja ja aloittaa uuden harrastuksen. Tervetuloa ratsastamaan!