Maastoratsastus

Järjestämme maastoratsastusta ihanilla islanninhevosilla, rentouttavassa luonnossa ja miellyttävässä porukassa, ilman turhia paineita tai kiireen tuntua!

Maastot ovat jaettu kolmeen eri kategoriaan, RAUHALLINEN MAASTO, PERUSMAASTO ja REIPAS MAASTO. Maastot varataan sähköisesti varausjärjestelmämme kautta. Tasokuvaukset ovat alla sekä tuntien yhteydessä varausjärjestelmässä. Mikäli et ole varma omasta tasostasi otathan yhteyttä meihin, autamme mielellämme! Luethan myös sivun “tärkeää tietää”.

Jos haluat maksaa maaston liikuntaedulla, varaathan paikkasi sähköpostilla info@fagur.fi

Selvitä tästä oma tasoryhmäsi

Rauhallinen maasto:

Ratsastajille jotka hallitsevan hevosen käynnissä ja kevyessä ravissa tai ovat käyneet aikaisemmin Tutustuminen islanninhevoseen -tunnin. Maastossa askellajeina ovat käynti ja kevyt ravi tai töltti. Saavuthan paikalle vähintään 30 minuuttia ennen maaston alkua. Alaikäraja 9 v.

Perusmaasto:

Ratsastajille jotka hallitsevat hevosen kaikissa perusaskellajeissa eli käynnissä, kevyessä ravissa ja laukassa. Saavuthan paikalle vähintään 30 minuuttia ennen maaston alkua. Alaikäraja 9 v.

Reipas maasto:

Ratsastajille joilla on runsas kokemus ratsastuksesta ja hallitsevat kaikki perusaskellajit eli käynnin, kevyen ravin ja laukan. Ratsastajan on hallittava hevonen pidemmilläkin laukkapätkillä vaativassa maastossa ja vaihtuvissa tilanteissa. Saavuthan paikalle vähintään 30 minuuttia ennen maaston alkua. Alaikäraja 9 v.

Varaukset maastoihin varausjärjestelmästä. Tallilla on lainakypäriä sekä sadevarusteita. Luethan myös sivun “tärkeää tietää”.