Vietä täällä virkistyspäivä

Suunnitteletko virkistyspäivää tai rentouttavaa ratsastusretkeä omalla porukalla? Meillä voit järjestää ratsastusretken ja yhdistää siihen lounaan tai kahvihetken ennen tai jälkeen ratsastuksen.

Kaikki retket suunnitellaan etukäteen toiveidenne pohjalta. Tarjoamme aikoja sunnuntaisin klo 10-18 välillä. Tallin mökki on käytössä halutessanne myöhempäänkin.

Miltä kuulostaisi retki islanninhevosten kanssa ja sen jälkeen pientä syötävää ja grillausta omien ystävien kanssa tallin terassilla? Hevosten hörinää ja kanojen kotkotusta samalla fiilistellen!

Synttärit tallilla

Oletko itse synttärisankari vai haluatko järjestää lapsellesi ikimuistoiset synttärit tallilla? Tarjoamme mahdollisuuden aikuisille ratsastusretkiin ( 1 - 2 tuntia) sekä viihtyisän tallituvan terasseineen illan viettoa varten tai vain kahvitteluun ratsastusretken jälkeen. Pienemmille lapsille tarjoamme turvallista talutusratsastusta tallimiljöössä sekä tallinmökin synttärivieraiden käyttöön. Tallinmökissä mahdollisuus ottaa omat eväät ja juomat. Kysythän meiltä lisää! Hinnat alkaen 50 e/hlö.
 MG 1787
 MG 1759
 MG 1789
 MG 1777

Yhteystiedot

Postiosoite: Katriinantie 50 B, 01760 Vantaa

Katso sijaintimme
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017