Vaellukset

Järjestämme vaelluksia ihanilla islanninhevosilla, rentouttavassa ympäristössä ja miellyttävässä porukassa, ilman turhia paineita tai kiireen tuntua! Maastot ovat jaettu kolmeen eri kategoriaan, RAUHALLINEN MAASTO, PERUSMAASTO ja REIPASMAASTO. Maastot varataan sähköisesti varausjärjestelmämme kautta. Mikäli et ole varma omasta tasostasi otathan yhteyttä meihin, autamme mielellämme!


Selvitä tästä oma tasoryhmäsi


Rauhallinen maasto: Tämä maasto on tarkoitettu ratsastajille jotka hallitsevan hevosen käynnissä ja ovat käyneet aikaisemmin Tutustuminen islanninhevoseen-tunnin tai omaavat vähäisen aiemman ratsastuskokemuksen. Maastossa askellajeina ovat käynti ja mahdollisesti töltti tai ravi. Saavuthan paikalle vähintään 30 minuuttia ennen maaston alkua. Alaikäraja 9 v.

Perusmaasto: Tämä maasto on tarkoitettu ratsastajille jotka hallitsevat hevosen töltissä, ravissa ja laukassa. Saavuthan paikalle vähintään 30 minuuttia ennen maaston alkua. Alaikäraja 9 v.
Reipasmaasto: Tämä maasto on tarkoitettu ratsastajille joilla on runsas kokemus ratsastuksesta ja maastoilusta. Ratsastajan on hallittava hevonen pidemmilläkin laukka ja tölttipätkillä vaativassa maastossa. Saavuthan paikalle vähintään 30 minuuttia ennen maaston alkua. Alaikäraja13 v.

Varaukset maastoihin varausjärjestelmästä. Tallilla on lainakypäriäja sadevarusteita.

Yhteystiedot

Katriinantie 50 B
01760 Vantaa, Finland
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017