Ratsastuskoulun tunnit 

Tarjoamme ratsastusopetusta hyvällä mielellä alkeistasosta aina valmennukseen saakka. Meillä on ratsastustunteja arkisin klo 17-20 ja sunnuntaisin klo 11-16. Tunteja on tarjolla niin lapsille kuin aikuisillekin.

Opetus tapahtuu tasoryhmissä, henkilökunta auttaa sinua valitsemaan tasoosi sopivan ryhmän. Ratsastustunnit kestävät syys- tai kevätkauden. Kauden kesto on 20-23 viikkoa. Viikkotunnit varataan sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., jotta voimme tarjota parhaimman mahdollisen paikan sinulle!

Fagur on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä harrastetalli sekä Suomen Vaellustallien liiton Priimatalli-jäsen. Tarjoamme korkealaatuista opetusta sekä hyvin koulutetut opetushevoset ja turvalliset sekä hyvin hoidetut harrastuspuitteet. Talli toimii myös opetuspaikkana hevosalan oppilaitosten työharjoittelijoille.

Satunnaisratsastajamme sekä alkeiskurssilaiset ovat vakuutettuja tapaturmavakuutuksella Suomen Ratsastajainliiton puolesta. Kausiratsastajilla tulee olla voimassa oleva Green Card tai SRL:n jäsenyys.

Ratsastustunneilla on hyvä henki ja mukavat harrastuskaverit, ihanat opettavaiset hevoset sekä ammattitaitoinen henkilökunta!


Ratsastustunnit kevätkaudella 2020 pidetään 6.1.–14.6.2020

Kaudella on 23 ratsastuskertaa, yhteensä 805€ (35 €/tunti). Lasku 6 erässä kuukausittain: 134,17€ / erä.

Syyskausi ratsastetaan 3.8.–20.12.2020
Syyskaudella 2020 on yhteensä 20 kertaa, 35€/tunti.

Tilaa vielä muutamissa alkeisjatkon ja pidempään ratsastaneiden ryhmissä, kysythän lisää meiltä!

Lasku 5 erässä kuukausittain: yhteensä 700 €, eli 140 €/erä.

Sisaralennus tai vanhempi-lapsi-alennus on 10% toisesta ratsastajasta.

Ilmoittautumalla kaudelle sitoudut maksamaan koko kauden hinnan!

Kaudella on mahdollista rästiä kaksi kertaa. Tämä edellyttää peruutuksen tekemistä viimeistään samana aamuna klo 9 mennessä numeroon 040 8400092. Jos tiedät, että sinulla on tulossa pidempiä poissaoloja, on rästeistä mahdollista sopia tapauskohtaisesti etukäteen.  

Tervetuloa mukaan vakkaritunneille, tiedustele itsellesi tai lapsellesi sopivaa ryhmää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!

 

Varaa täältä

Mikäli et halua kausipaikkaa olet silti tervetullut meille ratsastamaan satunnaisesti. Tarkastele vapaita maastoja tai tunteja kaikessa rauhassa.

Yhteystiedot

Postiosoite: Katriinantie 50 B, 01760 Vantaa

Katso sijaintimme
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017