Ratsastuskoulun tunnit 

Tarjoamme ratsastusopetusta hyvällä mielellä alkeistasosta aina valmennukseen saakka. Meillä on ratsastustunteja arkisin klo 17-20 ja lauantaisin klo 11-16. Tunteja on tarjolla niin lapsille kuin aikuisillekin.

Opetus tapahtuu tasoryhmissä, henkilökunta auttaa sinua valitsemaan tasoosi sopivan ryhmän. Ratsastustunnit kestävät syys- tai kevätkauden. Kauden kesto on 20-23 viikkoa. Viikkotunnit varataan sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., jotta voimme tarjota parhaimman mahdollisen paikan sinulle!

Fagur on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä harrastetalli sekä Suomen Vaellustallien liiton Priimatalli-jäsen. Tarjoamme korkealaatuista opetusta sekä hyvin koulutetut opetushevoset ja turvalliset sekä hyvin hoidetut harrastuspuitteet. Talli toimii myös opetuspaikkana hevosalan oppilaitosten työharjoittelijoille.

Satunnaisratsastajamme sekä alkeiskurssilaiset ovat vakuutettuja tapaturmavakuutuksella Suomen Ratsastajainliiton puolesta. Kausiratsastajilla tulee olla voimassa oleva Green Card tai SRL:n jäsenyys.

Ratsastustunneilla on hyvä henki ja mukavat harrastuskaverit, ihanat opettavaiset hevoset sekä ammattitaitoinen henkilökunta!


Ratsastustunnit kevätkaudella 2021 pidetään 11.1.–13.6.2021

Ratsastustunnit syyskaudella 2021 pidetään 2.8.-19.12.2021

Ratsastus kausipaikalla 20 kertaa 39,50  €/tunti
Pienryhmätunti 43€/tunti
 
Lasku 5 erässä kuukausittainSisaralennus tai vanhempi-lapsi-alennus on 10% toisesta ratsastajasta.

Ilmoittautumalla kaudelle sitoudut maksamaan koko kauden hinnan!

Kaudella on mahdollista rästiä kaksi kertaa. Tämä edellyttää peruutuksen tekemistä viimeistään samana aamuna klo 9 mennessä numeroon 040 8400092. Jos tiedät, että sinulla on tulossa pidempiä poissaoloja, on rästeistä mahdollista sopia tapauskohtaisesti etukäteen.  

Tervetuloa mukaan vakkaritunneille, tiedustele itsellesi tai lapsellesi sopivaa ryhmää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!

 

Varaa täältä

Mikäli et halua kausipaikkaa olet silti tervetullut meille ratsastamaan satunnaisesti. Tarkastele vapaita maastoja tai tunteja kaikessa rauhassa.

Yhteystiedot

Postiosoite: Katriinantie 50 B, 01760 Vantaa

Katso sijaintimme
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017