Ratsastustunnit

Tarjoamme ratsastusopetusta hyvällä mielellä alkeistasosta aina valmennukseen saakka. Lasten ratsastustunnit ovat arkisin klo 15-19 välillä. Aikuisten ratsastustunnit ovat arkisin klo 19-21 välillä.

Kaikki opetus tapahtuu tasoryhmissä, henkilökunta auttaa sinua valitsemaan tasoosi sopivan ryhmän. Ratsastustunnit kestävät syys,- tai kevätkauden ja yleisin kesto on 20-21 viikkoa, yksi tunti viikossa. Järjestämme myös noin joka kolmas viikko pienryhmätunteja jotka ovat varattavissa kalenterimme kautta. Viikkotunnit varataan henkilökohtaisesti, jotta voimme tarjota parhaimman mahdolliseman paikan sinulle! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fagur on Suomen ratsastajain liiton hyväksymä harrastetalli sekä Suomen Vaellustallien liiton Priimatalli jäsen. Tarjoamme korkealaatuista opetusta sekä hyvin koulutetut opetushevoset ja turvalliset sekä hyvin hoidetut harrastuspuitteet. Tallille toimii myös opetuspaikkana oppilaitos työharjoittelijoille.

Kaikki satunnaisratsastajamme sekä alkeiskurssilaiset ovat vakuutettuja tapaturmavakuutuksella Suomen Ratsastajainliiton puolesta, jatkotason ratsastajilla tulee olla voimassa oleva Green Card jotta tapaturmavakuutus jatkuu.

Ratsastustunneilla on hyvä henki ja mukavat harrastuskaverit, ihanat opettavaiset hevoset sekä ammattitaitoinen henkilökunta!

Ratsastustunnit syyskaudella 2018:

Hinnasto syyskausi 30.7.-21.12.2018

21 kertaa aikuiset € (34 €/tunti)  kausi maksaa yhteensä : 714 €  ja kausi maksetaan viidessä erässä,  erän suuruus : 142,80 € 

21 kertaa lapset  € (33 €/tunti) kausi maksaa yhteensä  693 € ja kausi maksetaan viidessä erässä: 138,60 € erä 

Sisaralennus tai vanhempi-lapsi alennus on 10 % toisesta ratsastajasta.

Ilmoittautumalla kaudelle sitoudut maksamaan koko kauden hinnan. 

 Kaudella on mahdollista rästiä kaksi kertaa, ja tämä edellyttää sitä että on tehnyt peruutuksen viimeistään samana aamuna tallille 040 8400092. Jos tiedät että sinulla on tulossa pidempiä poissaoloja, on rästeistä mahdollista sopia tapauskohtaisesti etukäteen.  

Tervetuloa mukaan vakkaritunneille, tiedustele itsellesi tai lapsellesi sopivaa ryhmää

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Ilmoittautumiset ja tuntikyselyt: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varaa täältä

Mikäli et halua kausipaikkaa olet silti tervetullut meille ratsastamaan satunnaisesti. Tarkastele vapaita maastoja tai tunteja kaikessa rauhassa.

Yhteystiedot

Katriinantie 50 B
01760 Vantaa, Finland
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017