Ratsastustunnit

Tarjoamme ratsastusopetusta hyvällä mielellä alkeistasosta aina valmennukseen saakka. Lasten ratsastustunnit ovat arkisin klo 15-19 välillä. Aikuisten ratsastustunnit ovat arkisin klo 19-21 välillä.

Kaikki opetus tapahtuu tasoryhmissä, henkilökunta auttaa sinua valitsemaan tasoosi sopivan ryhmän. Ratsastustunnit kestävät syys,- tai kevätkauden ja yleisin kesto on 20-21 viikkoa, yksi tunti viikossa. Järjestämme myös noin joka kolmas viikko pienryhmätunteja jotka ovat varattavissa kalenterimme kautta. Viikkotunnit varataan henkilökohtaisesti, jotta voimme tarjota parhaimman mahdolliseman paikan sinulle! Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Fagur on Suomen ratsastajain liiton hyväksymä harrastetalli sekä Suomen Vaellustallien liiton Priimatalli jäsen. Tarjoamme korkealaatuista opetusta sekä hyvin koulutetut opetushevoset ja turvalliset sekä hyvin hoidetut harrastuspuitteet. Tallille toimii myös opetuspaikkana oppilaitos työharjoittelijoille.

Kaikki satunnaisratsastajamme sekä alkeiskurssilaiset ovat vakuutettuja tapaturmavakuutuksella Suomen Ratsastajainliiton puolesta, jatkotason ratsastajilla tulee olla voimassa oleva Green Card jotta tapaturmavakuutus jatkuu.

Ratsastustunneilla on hyvä henki ja mukavat harrastuskaverit, ihanat opettavaiset hevoset sekä ammattitaitoinen henkilökunta!

Ratsastustunnit syyskaudella 2017:

Lasten ryhmä 32 €/tunti 

Aikuisten ryhmä 33€/tunti

Kausi laskutetaan viidessä erässä

Kausi alkaa 7.8.17 ja päättyy 22.12.17
Ilmoittautumiset ja tuntikyselyt: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varaa täältä

Mikäli et halua kausipaikkaa olet silti tervetullut meille ratsastamaan satunnaisesti. Tarkastele vapaita maastoja tai tunteja kaikessa rauhassa.

Yhteystiedot

Katriinantie 50 B
01760 Vantaa, Finland
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017