Ratsastuskoulun tunnit 

Tarjoamme ratsastusopetusta hyvällä mielellä alkeistasosta aina valmennukseen saakka. Lasten ratsastustunnit ovat arkisin klo 17-19 välillä. Aikuisten ratsastustunnit ovat arkisin klo 19-21 välillä.

Kaikki opetus tapahtuu tasoryhmissä, henkilökunta auttaa sinua valitsemaan tasoosi sopivan ryhmän. Ratsastustunnit kestävät syys- tai kevätkauden ja yleisin kesto on 20-21 viikkoa, yksi tunti viikossa. Viikkotunnit varataan sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., jotta voimme tarjota parhaimman mahdollisen paikan sinulle!

Fagur on Suomen ratsastajain liiton hyväksymä harrastetalli sekä Suomen Vaellustallien liiton Priimatalli-jäsen. Tarjoamme korkealaatuista opetusta sekä hyvin koulutetut opetushevoset ja turvalliset sekä hyvin hoidetut harrastuspuitteet. Tallille toimii myös opetuspaikkana hevosalan oppilaitosten työharjoittelijoille.

Kaikki satunnaisratsastajamme sekä alkeiskurssilaiset ovat vakuutettuja tapaturmavakuutuksella Suomen Ratsastajainliiton puolesta. Kausiratsastajilla tulee olla voimassa oleva Green Card tai SRL:n jäsenyys jotta tapaturmavakuutus jatkuu.

Ratsastustunneilla on hyvä henki ja mukavat harrastuskaverit, ihanat opettavaiset hevoset sekä ammattitaitoinen henkilökunta!


Ratsastustunnit kevätkaudella 2020 pidetään 6.1 - 14.6.2020

kaudella on 23 ratsastuskertaa, yhteensä 805€ (35 €/tunti). Lasku 6 erässä kuukausittain: 134,17€ / erä

Sisaralennus tai vanhempi-lapsi-alennus on 10% toisesta ratsastajasta.

Ilmoittautumalla kaudelle sitoudut maksamaan koko kauden hinnan!

Kaudella on mahdollista rästiä kaksi kertaa. Tämä edellyttää peruutuksen tekemistä viimeistään edellisenä iltana tai sairaustapauksessa samana aamuna klo 9 mennessä numeroon 040 8400092. Jos tiedät, että sinulla on tulossa pidempiä poissaoloja, on rästeistä mahdollista sopia tapauskohtaisesti etukäteen.  

Tervetuloa mukaan vakkaritunneille, tiedustele itsellesi tai lapsellesi sopivaa ryhmää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!

 

Varaa täältä

Mikäli et halua kausipaikkaa olet silti tervetullut meille ratsastamaan satunnaisesti. Tarkastele vapaita maastoja tai tunteja kaikessa rauhassa.

Yhteystiedot

Postiosoite: Katriinantie 50 B, 01760 Vantaa

Katso sijaintimme
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017