Kurssit ja leirit

Kesäleirit 2021

Huippusuositut leirit kesäkuussa 2021 – vietä kesäleiri ihanissa maalaismaisemissa islanninhevosten parissa

Suosittu vaellusteema jatkuu yhä, leireillä vaelletaan islanninhevosten kanssa ja syödään lounas vaelluksella luonnon helmassa. Ratsastustunteja on myös ratsastuskentällä sekä ovaalilla (erityisesti leiri 1 ja 5). Leiriläisillä runsaasti hevosaiheista ohjelmaa sekä ammattitaitoinen, tuttu ja mukava vakihenkilökunta. Leirit ovat päiväleirejä klo 9.00-16.00. 

Hinta on 449 € viiden päivän leiriltä ja 360 € neljänpäivän leiriltä. Varausmaksu on 200 €. Varausmaksulla varataan paikka leirille, eikä sitä palauteta vaikka leirille ei osallistuta. Loppumaksu leiristä (249€) laskutetaan 2 viikkoa ennen leirin alkamista. Leiriläiset ovat vakuutettuja tallin toimesta. 

 

Heppaleiri 1   ma-pe 7.6.-11.6. tämä on aloitteleville ja vähän kokemusta omaaville (huom ei alkeiskurssi, tarkoitettu alkeiskurssin käyneille)  -3 paikkaa

Heppaleiri 2   ma-pe 14.6.-18.6. tämä on kaikki askellajit hallitseville ratsastajille.  -tilaa

Heppaleiri 3   ma-pe 21.6-24.6 tämä on kaikki askellajit hallitseville ratsastajille  (huom 4 pv leiri)  -tilaa

Heppaleiri 4   ma-pe 28.6-2.7. tämä on kaikki askellajit hallitseville ratsastajille  -tilaa

Heppaleiri 5 ma-pe 5.7.-9.7 tämä on aloitteleville ja vähän kokemusta omaaville (huom ei alkeiskurssi, tarkoitettu alkeiskurssin käyneille) -tilaa

 

Ilmoittautumiset ja kyselyt: infoTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai 0408400092

Teemme leiriläisten kanssa päivittäin vaelluksen (noin 2 tuntia) ja pidämme siellä piknik-tauon. Vaihtoehtoisesti ratsastamme kentällä aamu,- ja iltapäivällä, yhteensä 2 tuntia. Leiriohjelmassa on myös kärryajelua ponilla. Yhteensä leirillä on ratsastusta 10 tuntia.

Leiriläisillä on ikioma hoitohevonen, leirikaste, leirikisat sekä teoriaa! Tarjoamme leiriläisille terveellisen, luomupainotteisen välipalan iltapäivällä hyvissä ajoin ennen leiripäivän päättymistä. Leiriläiset tuovat itse omat lounaseväät tallille. 

Leiriläisen päiväohjelma:

9.00 Leiripäivän aloitus

9.30 Hevosten hakeminen yhdessä laitumelta, harjaus ja satulointi

10.30-13.00 tai 10.30-11.30 Ratsastusretki maastoon tai ratsastustunti kentällä. Jos ratsastus tapahtuu maastossa, pyrimme syömään eväät retkellä taukopaikalla. Jos ratsastus pidetään kentällä, syödään eväät tallin mökissä. Lounaan jälkeen on hetki vapaata oleskelua tallilla, hevoslehtien lukemista, tehtäväkirjojen tekemistä, askartelua tai muuta mukavaa puuhaa uusien kavereiden kanssa.

13.30-14.30 Teoriatunti/ ratsastustunti/ oma hoitohevonen/kärryajelua

15.00-16.00 Talli tarjoaa välipalan kotiin lähtijöille ja leiripäivä höpistään yhdessä päätökseen

16.00 Leiripäivä päättyy mutta tallille voi kuitenkin jäädä odottamaan hakijaa, paikalla on aikuista henkilökuntaa, mutta päivän ohjelma on päättynyt.

Tervetuloa viettämään kesää Fagurin tallille!

Kurssit

Kesän 2021 kurssit tulossa pian varattaviksi varaukset ja hinnasto osioon.

Estekurssit
Istuntakurssit
Tölttikurssit

Alkeiskurssit

Muut kurssit

  • Kysy lisää ja ilmoittaudu kursseille "Hinnasto ja varaukset" kohdasta tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

     

 

Yhteystiedot

Postiosoite: Katriinantie 50 B, 01760 Vantaa

Katso sijaintimme
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017