Kurssit ja leirit

Kesäleirit 2022

Kesän 2022 leirit tulevat myyntiin kevään aikana!

Suosittu vaellusteema jatkuu yhä, leireillä vaelletaan islanninhevosten kanssa ja syödään lounas vaelluksella luonnon helmassa. Ratsastustunteja on myös ratsastuskentällä sekä ovaalilla (erityisesti leiri 1 ja 5). Leiriläisten toiveita kuunnellaan, kun suunnitellaan leirin sisältöä! Leiriläisillä runsaasti hevosaiheista ohjelmaa sekä ammattitaitoinen, tuttu ja mukava vakihenkilökunta. Leirit ovat päiväleirejä klo 9.00-16.00. 

Hinta on 480 € viiden päivän leiriltä ja 390 € neljänpäivän leiriltä. Varausmaksu on 200 €. Varausmaksulla varataan paikka leirille, eikä sitä palauteta vaikka leirille ei osallistuta
 
Leirien varaukset ensisijaisesti varausjärjestelmän kautta, tästä varausjärjestelmään. Varausmaksu varauksen yhteydessä, loppuosa laskutetaan ennen leiriä.

Leiri 1, 6.-10.6. (5 päivää). Sopii alkeisjatkotasoiselle (hallitsee hevosen käynnissä ja ravissa)

Leiri 2, 13.-17.6. (5 päivää). Sopii kaikki askellajit osaavalle (käynti, ravi ja laukka, tölttikokemusta ei tarvitse välttämättä)

Leiri 3, 20.-23.6. (4 päivää). Sopii kaikki askellajit osaavalle (käynti, ravi ja laukka, tölttikokemusta ei tarvitse välttämättä)

Leiri 4, 27.6.-1.7. (5 päivää). Sopii kaikki askellajit osaavalle (käynti, ravi ja laukka, tölttikokemusta ei tarvitse välttämättä)

Leiri 5, 4.-8.7. (5 päivää). Sopii alkeisjatkotasoiselle (hallitsee hevosen käynnissä ja ravissa)

 

 

Ilmoittautumiset ja kyselyt: infoTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai 0408400092

Teemme leiriläisten kanssa päivittäin vaelluksen (noin 2 tuntia) ja pidämme siellä piknik-tauon. Vaihtoehtoisesti ratsastamme kentällä aamu,- ja iltapäivällä, yhteensä 2 tuntia. Leiriohjelmassa on myös kärryajelua ponilla. Yhteensä leirillä on ratsastusta 10 tuntia.

Leiriläisillä on ikioma hoitohevonen, leirikaste, leirikisat sekä teoriaa! Tarjoamme leiriläisille välipalan iltapäivällä hyvissä ajoin ennen leiripäivän päättymistä. Leiriläiset tuovat itse omat lounaseväät tallille. 

Leiriläisen suuntaa-antava päiväohjelma:

9.00 Leiripäivän aloitus

9.30 Hevosten hakeminen yhdessä laitumelta, harjaus ja satulointi

10.30-13.00 tai 10.30-11.30 Ratsastusretki maastoon tai ratsastustunti kentällä. Jos ratsastus tapahtuu maastossa, pyrimme syömään eväät retkellä taukopaikalla. Jos ratsastus pidetään kentällä, syödään eväät tallin mökissä. Lounaan jälkeen on hetki vapaata oleskelua tallilla, hevoslehtien lukemista, tehtäväkirjojen tekemistä, askartelua tai muuta mukavaa puuhaa uusien kavereiden kanssa.

13.30-14.30 Teoriatunti/ ratsastustunti/ oma hoitohevonen/kärryajelua

15.00-16.00 Talli tarjoaa välipalan kotiin lähtijöille ja leiripäivä höpistään yhdessä päätökseen

16.00 Leiripäivä päättyy mutta tallille voi kuitenkin jäädä odottamaan hakijaa, paikalla on aikuista henkilökuntaa, mutta päivän ohjelma on päättynyt.

Tervetuloa viettämään kesää Fagurin tallille!

Kurssit

Kesän 2022 kurssit tulevat varattaviksi kevään aikana varaukset ja hinnasto sivulle!

Estekurssit
 
Estekursseja on kahdella tasolla. Aloittelevampien kurssi, johon voi osallistua, kun osaa hallita hevosen käynnissä ja ravissa, sekä harjoitellut laukkaamista. Aikaisempaa hyppykokemusta ei tarvita. Osaavampien estekurssilla tulee hallita hevonen kaikissa askellajeissa ja tulee olla jonkin verran aikaisempaa kokemusta hyppäämisestä. Kursseilla keskitytään erilaisilla tehtävillä tempoon ja lähestymisiin, sekä este- ja kevytistunnan hallitsemiseen.
 
Tulossa Kavaletti-/estekurssi aloittelevat ja kavaletti-/estekurssi osaavat. Molemmat kurssit 5h.
 
Istuntakurssit
Istuntakurssilla paneudutaan perusistunnan parantamiseen ja istunnalla hevoseen vaikuttamiseen, sekä miten eri istuntavirheet vaikuttavat hevoseen. Kurssilla tulisi hallita hevonen itsenäisesti vähintään käynnissä ja ravissa.
 
Tulossa kaksi istuntakurssia, molemmat 2h.

Tölttikurssit
 Tölttikurssilla keskitytään töltin ratsastukseen erilaisilla tehtävillä. Tölttikursseja on kahdella tasolla, aloittelevempien kurssilla aikaisempaa kokemusta töltistä ei tarvita, hevonen tulee hallita käynnissä ja ravissa itsenäisesti. Kurssilla opetellaan alusta asti töltin ratsastusta. Osaavampien kurssilla tulee olla hieman aikaisempaa kokemusta töltistä. Kurssilla paneudutaan töltin ratsastukseen ja sen ylläpitämiseen erilaisten tehtävien aikana. Hevonen tulee hallita kaikissa askellajeissa.
 
Tölttikursseja tulee kesälle 2022 seuraavasti:
-Aloittelevat 3h
-Osaavat 3h
-Aloittelevat 2h
-Osaavat 2h
-Osaavat 3h
-Aloittelevat 2h

Alkeiskurssit

Alkeiskurssilla harjoitellaan alusta asti perusasioita. Kurssilla oppii varustamaan hevosen ratsastusta varten ja ratsastuksen perusteet käynnissä ja ravissa/töltissä.

Tulossa kolme alkeiskurssia, kaikki 5h. 

Kouluratsastukurssi

Kouluratsastuskurssilla on tarkoitus harjoitella kouluradan ratsastusta ja siihen valmistautumista. Kurssilaiset saavat ratsastaa tasonsa ja toiveidensa mukaisen kouluradan. Kurssin päätteeksi tarkoitus ratsastaa harjoiteltu rata kisanomaisesti.

Tulossa kaksi kouluratsastuskurssia, molemmat 5h.

 
Muut kurssit
 

Laukkakurssi: Laukkakurssilla harjoitellaan laukannostoa ja laukkaamista. Laukkakurssi sopii parhaiten sellaiselle, joka on hieman jo harjoitellut laukkaamista. Tehtävät sovelletaan ryhmän tason ja toiveiden mukaan.

Tulossa laukkakurssi 3h ja laukkakurssi 2h


  • Kysy lisää ja ilmoittaudu kursseille "Hinnasto ja varaukset" kohdasta tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

     

 

Yhteystiedot

Postiosoite: Katriinantie 50 B, 01760 Vantaa

Katso sijaintimme
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017