Kurssit ja leirit

2019 KESÄLEIRIT VARATTAVISSA

 

Huippusuositut retkileirit kesäkuussa – vietä kesäleiri ihanissa maalaismaisemissa islanninhevosten parissa

Suosittu vaellusteema jatkuu yhä, leireillä vaelletaan islanninhevosten kanssa ja syödään lounas vaelluksella luonnon helmassa. Ratsastustunteja on myös ratsastuskentällä sekä ovaalilla ( erityisesti leiri 1 ).

Yksi leiri on aloittelijoille ja kaksi jo enemmän ratsastaneille. Leirit ovat päiväleirejä n. klo 9-16.00. Leiriläisillä on käytössään uusi 2015 vuonna rakennettu hirsimökki sekä hyvät ulkoratsastusalueet. Lue lisää leiripäivästä ja ilmoita lapsesi mukaan ikimuistoiselle kesäleirille.

Heppaleiri 1                    ma-pe 3.6.-7.6 tämä on aloitteleville ja vähän kokemusta omaaville

Heppaleiri 2   TÄYNNÄ     ma-pe 10.6.-14.6. tämä on kaikki askellajit hallitseville ratsastajille

Heppaleiri 3   TÄYNNÄ     ma-pe 24.6-28.6 tämä on kaikki askellajit hallitseville ratsastajille 

5 päivän leirin hinta on 425 €. Varausmaksu on 150 €. Leireille otetaan maksimissaan 8 leiriläistä. Varausmaksulla varataan paikka leirille, eikä sitä palauteta vaikka leirille ei osallistuta. Loppumaksu leiristä (275€)  laskutetaan 2 viikkoa ennen leirin alkamista. Leiriläiset ovat vakuutettuja tallin toimesta. 

Ilmoittautumiset ja kyselyt: infoTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai 0408400092

Leiriläisillä runsaasti hevosaiheista ohjelmaa sekä ammattitaitoinen, tuttu ja mukava vakihenkilökunta.

Leirit alkavat joka päivä klo 9.00 ja loppuvat 16.00. Kerrottehan jos tulette aikaisemmin/myöhemmin tai haette myöhemmin.

Teemme leiriläisten kanssa päivittäin vaelluksen noin 2 tuntia ja pidämme siellä piknik-tauon. Vaihtoehtoisesti ratsastamme kentällä aamu,- ja iltapäivällä, yhteensä 2 tuntia. Leiriohjelmassa myös kärryajelua ponilla.Yhteensä leirillä on ratsastusta 10 tuntia.

Leiriläisillä on mm. ikioma hoitohevonen, leirikaste, leirikisat sekä teoriaa!

Tarjoamme leiriläisille terveellisen, luomupainotteisen välipalan iltapäivällä hyvissä ajoin ennen leiripäivän päättymistä. Leiriläiset tuovat itse omat lounaseväät tallille. Lounaat syödään joko luonnonhelmassa hevospiknikillä tai tallinmökissä.

Leirien ohjaajana toimii tallin vakiopettaja Jaana Manner sekä tallimestari Roosa Partanen.

Leiriläiset ovat vakuutettuja SRL:n puolesta.

Huom! Odotamme kolmea varsaa syntyväksi kesällä 2019, hyvällä tuurilla pikkuiset ihmeet sulostuttavat läsnäolollaan leiriläisiä. Leirillä hoidetaan myös kanoja!

Leiriläisen päiväohjelma:

9.00 Leiripäivän aloitus

9.30 Hevosten hakeminen yhdessä laitumelta, harjaus ja satulointi

10.30-13.00 tai 10.30-11.30 Ratsastusretki maastoon tai ratsastustunti kentällä.Jos ratsastus tapahtuu maastossa, pyrimme syömään eväät retkellä taukopaikalla. Jos ratsastus pidetään kentällä, syödään eväät tallin mökissä. Lounaan jälkeen on hetki vapaata oleskelua tallilla, hevoslehtien lukemista, tehtäväkirjojen tekemistä, askartelua tai muuta mukavaa puuhaa uusien kavereiden kanssa.

13.30-14.30 Teoriatunti/ ratsastustunti/ oma hoitohevonen/kärryajelua

15.00-16.00 Talli tarjoaa välipalan kotiin lähtijöille ja leiripäivä höpistään yhdessä päätökseen

16.00 Leiripäivä päättyy mutta tallille voi kuitenkin jäädä odottamaan hakijaa, paikalla on aikuista henkilökuntaa, mutta päivän ohjelma on päättynyt.

Tervetuloa viettämään kesää Fagurin tallille!

Yhteystiedot

Katriinantie 50 B
01760 Vantaa, Finland
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017