Tärkeää tietää

Muutama tärkeä juttu ennen kuin olet valmis saapumaan meille!

- Luethan tuntia varatesassi tasovaatimuksen. Painorajamme kaikilla tunneilla ja maastoilla on hevoskohtaisesti 65-85 kg. Alaikäraja kenttätunneilla on 7 vuotta ja maastoilla 9 vuotta.

- Saavuthan tallille vähintään puoli tuntia ennen ratsastusta, jotta ehdit hoitaa ja varustaa oman hevosesi. Autamme mielellämme!
Jos et ehdi varustaa hevostasi, ilmoitathan meille etukäteen, jotta tiedämme varustaa hevosen sinun puolestasi. 

- Talli tarjoaa lainakypäriä sekä sadevaatetta. Saavuthan paikalle ratsastukseen sopivissa vaatteissa, kuten joustavissa pitkälahkeisissa housuissa sekä ratsastuskengissä tai kengissä joissa on pieni korko kannassa, kuten kumisaappaissa (lenkkareilla ei voi ratsastaa). Sormikkaat on hyvä olla omasta takaa. Talvella on pukeuduttava lämpimästi ja kesäisin kannattaa suojautua auringolta.

- Tallin hevosia ei saa ruokkia eikä tarhoihin saa mennä ilman henkilökunnan lupaa.

- Koirat ovat pidettävä kytkettyinä tallialueella, eikä koiria voi tuoda sisään tallirakennukseen tai tallitupaan. Huomioithan että koirien haukkuminen tai mahdollinen hyppinen voi säikyttää rauhallisiakin islanninhevosia.

- Tallilla on oikeus siirtää maastoratsastus tai ratsastustunti toiseen myöhemmin sovittavaan ajankohtaan jos pakkanen laskee -20 asteeseen, helle nousee +25 asteeseen tai säätila ei ole otollinen ratsastukseen. Tuntien siirtämisestä ilmoitetaan aina tallin toimesta ratsastajille tai huoltajille samana päivänä, ensisijaisesti tekstiviestillä.

Lämpimästi tervetuloa ratsastamaan Faguriin!

Yhteystiedot

Postiosoite: Katriinantie 50 B, 01760 Vantaa

Katso sijaintimme
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017