Hinnasto ja varauksetTervetuloa ratsastamaan Faguriin!
Alta näet ja voit varata myynnissä olevat maastomme ja tuntimme, paitsi alkeiskurssit ja kausitunnit. Selaa sivua alaspäin ja valitse itsellesi sopiva tunti. Luethan tunnin tasovaatimuksen, alla olevat varausehdot sekä sivun "tärkeää tietää" ennen varaamista. Varauksesta ei tule PayPal-kuitin lisäksi erillistä vahvistusviestiä.

Hinnasto 1.9.2019 alkaen
Irtotunti 45€
Kausitunti ja irtotunti kausiratsastajille 35€

Yksityistunti 85€/tunti/hlö (kesto 50min)

2 h maasto 75€
2 h Tutustuminen islanninhevoseen 80€

Alkeiskurssi 350€
Maastokymppikortti 570€

Jos haluat tiedustella kausipaikkojamme, laita viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tunnit ovat arkisin klo 17-21 ja sunnuntaisin klo 11-16. 


Tärkeää maksuista ja varausehdoista

- Tallilla voi maksaa käteisellä, mobiilipankin tilisiirrolla, kulttuuri- ja liikuntaseteleillä sekä niiden sovelluksilla ja tilisiirroilla.
   Ei korttimaksuja. 
- Varausmaksua ei palauteta.
- Mikäli perut tunnin vähintään viikkoa etukäteen, voit varata uuden tunnin samalla maksulla. Myöhemmin perutusta tunnista varausmaksu pidätetään. 
- Ostetun tuotteen hinta hyvitetään vain lääkärintodistusta vastaan.
- Satunnaisratsastajat ovat vakuutettuja Suomen Ratsastajainliiton tapaturmavakuutuksella. 

Maksuohjeet varauksiin ilman PayPalia

1. Katso sopiva tunti ja lähetä siitä meille viesti 040 840 0092 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin teemme varauksen puolestasi.
Huomioihan, että maastopaikat menevät nopeasti, soittamalla varmistat paikkasi parhaiten. 

2. Paikan varmistuttua maksa tilille FI39 5780 0720 3790 44 varausmaksu (20€/hlö) tai koko summa. 
Kirjoita maksun viestiin pvm, klo, tunnin nimi ja osallistujien nimet. Esim. "21.7. Perusmaasto 11-13, Martti Maiskuttaja".

3. Kuittaa lähettämällä verkkopankin kuitti tai ruutukaappaus maksusta sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai numeroon 040 840 0092. 

Ilman kuittia maksusta varaus poistetaan viikon kuluttua, ellei ole toisin sovittu. 
Jos haluat maksaa koko summan tallilla, vahvista varaus lähettämällä meille laskutusosoitteesi. Perutusta varauksesta laskutetaan varausmaksut ja perumattomasta, käyttämättä jääneestä varauksesta koko summa.
Varaukset lahjakortilla ja kymppikortilla
Katso sopiva vapaa maasto ja lähetä viestiä 040 840 0092 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin teemme varauksen puolestasi!
Lahjakortin osto
  1. Maksa tilille FI39 5780 0720 3790 44 (2h maasto 70€, 2 h tutustuminen 75€ tai 1 h yksityistunti 85€). 
  2. Laita maksun viestiksi: Lahjakortti (summa) ja lahjakortin saajan koko nimi. 
  3. Lähetä s-postiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tosite maksusta (esim. verkkopankista tulostettava kuitti tai kuvakaappaus). 
  4. Lahjakortti tulee voimaan ja on voimassa puoli vuotta. Lähetämme lahjakortin sinulle PDF-muodossa, jotta voit halutessasi tulostaa tai lähettää sen lahjan saajalle. Lahjan saajan ei tarvitse ottaa korttia mukaan tallille. 
  5. Lahjan saaja voi katsoa sopivan tunnin sivuiltamme www.fagur.fi/hinnasto ja varata sen s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstarilla tai soittamalla 040 840 0092 kautta.

Jos sivu ei näy kunnolla, syy voi olla selaimessa. Firefox, Chrome ja Safari toimivat varmimmin.


Yhteystiedot

Postiosoite: Katriinantie 50 B, 01760 Vantaa

Katso sijaintimme
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017