Syksyn 2019 alkeiskursseille ilmoittautuminen on käynnissä!

10 kerran alkeiskurssit kaikenikäisille alkavat maanantaina 5.8. klo 17-18 ja sunnuntaina 11.8. klo 11-12 (täynnä). Aikuisten 10 kerran alkeiskurssi alkaa perjantaina 30.8. klo 20-21. Näistä seuraavat kurssit kaikenikäisille alkavat ma 14.10. klo 17 ja su 20.10. klo 11. 

Kurssin hinta on 350 € (sis. alv. + vakuutus), joka maksetaan kahdessa erässä á 175€, kurssin alussa ja lopussa.

Ilmoittautumisessa kerro kurssille osallistujan nimi, numero ja sähköposti sekä laskutusosoite. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita ja kysy lisätietoja 040 840 0092. 

Alkeiskurssi on kymmenen kerran mittainen, ja sillä opetellaan ratsastuksen perusteet ja kaikki perusaskellajit. Kurssimuodon takia rästimahdollisuuksia ei ole. Kurssi on tarkoitettu niin aikuisille kuin lapsillekin, molemmat aloittavat samalta lähtöviivalta (ellei erikseen mainitusti ole aikuisten ryhmä). Yleisesti iltojen alkeiskursseilla on kuitenkin vain aikuisia. 

Sunnuntai- ja iltakursseilla ei ole tallin puolesta taluttajia. Tallilta saa kypärän lainaan. Omasta takaa on hyvä olla korolliset kengät (esim. kumisaappaat, lenkkareilla ei voi ratsastaa) ja käsineet. Kurssi alkaa teoriatunnilla, joten ensimmäisellä kerralla tallille ei tarvitse saapua aiemmin. Ensimmäisen tunnin jälkeen tallille on hyvä saapua puoli tuntia etukäteen, jotta ehtii hakea ja varustaa hevosen. Tähän saa tietenkin apua. Kurssin jälkeen on helppo siirtyä alkeisjatkotunneille. 

Kurssin hinta on 350€ (sis. alv. + vakuutus) ja se maksetaan kahdessa erässä, kurssin alussa ja puolivälissä. Kurssin maksuun voi käyttää myös liikunta- ja kulttuuriseteleitä, ilmoitathan tästä etukäteen.

Lisäkurssi! Alkeiskurssi ilmoittautuminen on käynnissä! Elokuussa aloitetaan 10-kerran alkeiskurssi sekä lapsille, että aikuisille ke 15.8. klo 17-18 ( lapset) ja ke 20-21 ( nuoret/aikuiset) ja pe 17.8 klo 19-20 (seka) Keskiviikon kurssi päättyy 17.10. ja perjantain 19.10  Kurssin hinta on 350 euroa ja se maksetaan kahdessa erässä 175 euroa erä.

Kurssilla on 10 tuntia joista ensimmäinen tunti on teoriaa hevosten parissa. Kurssilaiset ovat vakuutettuja. Tule mukaan aloittamaan uusi harrastus ihanien issikoiden seurassa! Ilmoittaudu mukaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Vielä ehtii mukaan uudelle alkeiskurssille, sillä olemme lisänneet alkeisryhmiä ja tulevana sunnuntaina on vielä tilaa klo 11-12 olevassa ryhmässä.

Kertoja on jäljellä vielä 9 ja kurssin hinta on 315 euroa, joka maksetaan kahdessa erässä 157,50 euroa/erä. Kurssi sisältää vakuutuksen. 

Ilmoittauduthan mukaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

 

 

Paikat varattavissa varausjärjestelmässä. ilmoittaudu mukaan huippuluennolle! 

Miten islanninhevosella kilpaillaan, mitä issikkakisoissa tapahtuu?

Vuorovaikutteisella luennolla jaetaan tietoa, keskustellaan ja vastataan kysymyksiin islanninhevosilla kilpailemisesta. Luento sopii kaikille kilpailuista kiinnostuneille, niin katsojille kuin uusille kilpailuista kiinnostuneille ratsastajille. Luennolla käsitellään lyhyesti kilpailulajit, tärkeimmät säännöt, varusteet sekä tuomareiden arvosteluohjeistus. 

Luennon vetää ja kysymyksiin vastaa pitkän linjan islanninhevosammattilainen, kansainvälinen tuomari ja valmentaja Anna Andersén.

 

Tervetuloa mukaan :)

Yhteystiedot

Postiosoite: Katriinantie 50 B, 01760 Vantaa

Katso sijaintimme
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017