Kauden päättäjäiskisat peruttu

Olimme alunperin suunnittelleet kauden päättäjäiskisoja kesäkuulle ja tämä suunnitelma jouduttiin perumaan.

Syksylle on kuitenkin suunnitteilla useammat kilpailut, niistä tiedotetaan lähempänä enemmän!

Maneesi ja talli rakentuvat kesän aikana!

Ensi talveksi meille valmistuu lämpöeristetty maneesi, joka tarjoaa erittäin hyvät olosuhteet ratsastajille ja katsojille. Talvella tunnit pidetään säiden mukaan maneesissa tai ulkokentällä, sadesäillä ja kovilla pakkasilla on mukava ratsastaa sisätiloissa lämpimässä. Otamme myös vanhemmat ja katsojat huomioon, heille rakentuu katsomo josta on mukava seurata tuntilaisia. Toivomme kovasti että vanhemmat viihtyvät mukana tässä harrastuksessa.

Maneesin yhteyteen rakentuu siisti n. 20 hevosen talli, johon on tulossa täysihoitopaikkoja ulkopuolisille. Täysihoitopaikoista tiedotetaan lisää kun talli alkaa olla valmis!

Toiminta tallilla Korona-viruksen ehkäisemiseksi

Toiminta tallilla Korona viruksen ehkäisemiseksi

Seuraamme päivittäin viranomaisten ilmoituksia sekä ratsastajanliiton ohjeita. Tällä hetkellä pyrimme toteuttamaan kausitunnit seuraavilla muutoksilla:

  • Hoitohevostoiminta on rajoitettu

Ilmoitamme hoitohevostoiminnan jatkumisesta erikseen. Hevoset saavat tästä huolimatta hyvää hoitoa eikä se vaikuta niiden hyvinvointiin.

  • Turha oleskelu tallilla on kielletty, eli siis saapuminen tallille juuri ennen omaa tuntia ja lähtö heti oman tunnin jälkeen.
  • Halutessasi saat varustetun hevosen, mutta tästä tulee ilmoittaa hyvissä ajoin.
  • Pyydämme että ratsastajat käyttävät ratsastushanskoja ja omia varusteita. Tällä hetkellä emme suosittele lainavarusteiden käyttöä. Toivomme mahdollisimman vähäistä käyttöä myös pukkarille, eli olisi hyvä tulla tallille jo valmiiksi ratsastusvarusteissa. 
  • Korvanapit ovat poissa käytöstä.
  • Tallin mökki on poissa käytöstä.
  • Desinfioimme tallin yleistiloja, esim. kahvoja, hanoja ja muita pintoja päivittäin desinfiointiaineella.

Meille on erityisen tärkeää, että kukaan ei tule kipeänä tallille. Jotta voimme turvata hevosten jatkuvan hoidon ja oman henkilökuntamme riittävyyden on tärkeää että henkilökuntamme altistuu mahdollisimman vähän viruksille. Olemme myös huomioineet tämän työvuorosuunnittelussa.

Onneksemme toimimme pääosin ulkotiloissa ja toivomme sekä meidän asiakkaillemme että koko henkilökunnalle hyvää ja rauhallista mieltä.

Terveisin,

Hanna Eschner

Yhteystiedot

Postiosoite: Katriinantie 50 B, 01760 Vantaa

Katso sijaintimme
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017