Aloittelijat ja ensikertailaiset

Lisäkurssi! Alkeiskurssi ilmoittautuminen on käynnissä! Elokuussa aloitetaan 10-kerran alkeiskurssi sekä lapsille, että aikuisille ke 15.8. klo 17-18 ( lapset) ja 20-21 ( nuoret/aikuiset) ja pe 17.8. 19-20( sekaryhmä) Kurssi päättyy 17.10.  ja 19.10

Kurssilla on 10 tuntia joista ensimmäinen tunti on teoriaa hevosten parissa. Kurssilaiset ovat vakuutettuja. Tule mukaan aloittamaan uusi harrastus ihanien issikoiden seurassa! Ilmoittaudu mukaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Olemme erikoistuneet tarjoamaan aloittelijoille ja ensikertalaisille turvallista ratsastusopetusta islanninhevosten parissa. Tarjoamme tunteja kentällä myös yli 7-vuotiaille lapsille.

10-kerran alkeiskurssit alkavat tammi,- ja maaliskuussa sekä elo,- ja lokakuussa. 5-kerran alkeiskurssit pidetään kesällä kesä,- ja heinäkuussa. Aikuiset ja lapset harrastavat omissa ryhmissä, varaustiedustelut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Mikäli olet kiinnostunut ratsastuksesta ja sinulla ei vielä ole aiempaa kokemusta tai edellisestä kerrasta on aikaa, suosittelemme sinulle Tutustuminen islanninhevoseen -tuntia. Tutustuminen kestää kaksi tuntia ja se sisältää tunnin hevosen varustamisen opettelua sekä teoriaa sekä tunnin ratsastusopetuksen kentällä. Tutustumisen jälkeen olet valmis siirtymään rauhallisiin maastoihin tai viikkotunneille. Tutustumiseen voivat osallistua kaikki yli 7 -vuotiaat.

Voit myös varata yksityistunnin itsellesi tai yhdessä ystäväsi tai lapsesi kanssa. Yksityistunnin kesto on 45 minuuttia ja tunnin sisältö suunnitellaan kanssasi toiveidesi ja tavoitteidesi pohjalta. Yksityistunti on hyvä vaihtoehto myös hevospelkoisille.

Tallilla on lainakypäriä ja sadevarusteita.

Varaa täältä

Voit tarkastella täällä sopivia aikoja ja aloittaa uuden harrastuksen. Tervetuloa ratsastamaan!

Yhteystiedot

Katriinantie 50 B
01760 Vantaa, Finland
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017