Aloittelijat ja ensikertailaiset

 

Olemme erikoistuneet tarjoamaan aloittelijoille ja ensikertalaisille turvallista ratsastusopetusta islanninhevosten parissa. Tule mukaan aloittamaan uusi harrastus ihanien issikoiden seurassa!

Tarjoamme tunteja kaiken ikäisille. 10 kerran alkeiskurssit alkavat yleensä keväällä tammi- ja maaliskuussa sekä syksyllä elo- ja lokakuussa. 5 kerran alkeiskurssit pidetään kesällä kesä- ja heinäkuussa.


10 kerran kurssin hinta on 350 € (sis. alv. + vakuutus), joka maksetaan kahdessa erässä á 175€,


ILMOITTAUDU MUKAAN 10 KERRAN ALKEISKURSSEILLE 


kurssi tiistaisin 17.11.- (klo 20-21) 350€ tilaa

 

kurssi maantaisin 18.1.2021- (klo 17-18) 350€ tilaa

kurssi sunnuntaisin 24.1.2021- (klo 11-12) 350€ tilaa

 

 

 

 

 

Ilmoittautumisessa kerro kurssille osallistujan nimi, (lasten kohdalla huoltajan) puhelinnumero ja sähköposti sekä laskutusosoite. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita ja kysy lisätietoja 040 840 0092. 

Alkeiskurssi on kymmenen kerran mittainen, ja sillä opetellaan ratsastuksen perusteita ja perusaskellajeja. Kurssimuodon takia rästimahdollisuuksia ei ole. Kurssi on tarkoitettu niin aikuisille kuin lapsillekin, molemmat aloittavat samalta lähtöviivalta (ellei erikseen mainitusti ole aikuisten ryhmä). Yleisesti iltojen alkeiskursseilla on kuitenkin vain aikuisia. 

Sunnuntai- ja iltakursseilla ei ole tallin puolesta taluttajia. Tallilta saa kypärän lainaan. Omasta takaa on hyvä olla korolliset kengät (esim. kumisaappaat, lenkkareilla ei voi ratsastaa) ja käsineet. Kurssi alkaa teoriatunnilla, joten ensimmäisellä kerralla tallille ei tarvitse saapua aiemmin. Ensimmäisen tunnin jälkeen tallille on hyvä saapua puoli tuntia etukäteen, jotta ehtii hakea ja varustaa hevosen. Tähän saa tietenkin apua. Kurssin jälkeen on helppo siirtyä alkeisjatkotunneille. 

Kurssin hinta on 350€ (sis. alv. + vakuutus) (pienryhmä max 6hlö 449e) ja se maksetaan kahdessa erässä, kurssin alussa ja puolivälissä. Kurssin maksuun voi käyttää myös liikunta- ja kulttuuriseteleitä, ilmoitathan tästä etukäteen.

 

 

 

Tutustuminen Islanninhevoseen

Mikäli olet kiinnostunut ratsastuksesta ja sinulla ei vielä ole aiempaa kokemusta tai edellisestä kerrasta on aikaa, suosittelemme sinulle Tutustuminen islanninhevoseen -tuntia. Tunti kestää kaksi tuntia. Se sisältää tunnin hevosen hoitamisen ja varustamisen opettelua ja teoriaa sekä tunnin ratsastusopetuksen kentällä. Tutustumisen jälkeen voit olla valmis siirtymään rauhallisiin maastoihin tai viikkotunneille. Tutustumiseen voivat osallistua kaikki yli 7-vuotiaat.

Yksityistunti

Voit myös varata yksityistunnin (85€/tunti/hlö) itsellesi tai yhdessä ystäväsi tai lapsesi kanssa. Yksityistunnin kesto on 50 minuuttia ja tunnin sisältö suunnitellaan kanssasi toiveidesi ja tavoitteidesi pohjalta. Yksityistunti on hyvä vaihtoehto myös hevospelkoisille. Tunti sopii kaikentasoisille, yli 7-vuotiaille.

Tallilla on lainakypäriä ja sadevarusteita!

Varaa täältä

Voit tarkastella täällä sopivia aikoja ja aloittaa uuden harrastuksen. Tervetuloa ratsastamaan!

Yhteystiedot

Postiosoite: Katriinantie 50 B, 01760 Vantaa

Katso sijaintimme
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017