Aloittelijat ja ensikertailaiset

Uusille alkeiskursseille ilmoittautuminen on käynnissä!

Kesän 5-päivän intensiivi alkeiskurssit alkavat heinäkuun ensimmäisellä ja toisella viikolla! Alkeiskurssit ovat 1.-5.7. ja 8.-12.7. maanantaista perjantaihin klo 11-12. Kurssin hinta on 175€. Kurssilla opetellaan ratsastuksen perusteet käynnissä ja ravissa sekä hoitamaan hevosia. Ilmoittautua voi "Hinnasto ja varaukset" kohdasta tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

----

 

Elokuun alussa alkavat uudet 10-kerran alkeiskurssit. Tarkemmat ajat tulossa myöhemmin. Kurssin hinta on 350 € (sis. alv ja vakuutus), jonka voi maksaa kahdessa erässä 175 €/erä.

Kurssi on 10 kerran mittainen ja sillä opetellaan ratsastuksen perusteet. Ensimmäinen tunti on teoriaa. Tule mukaan aloittamaan uusi harrastus ihanien issikoiden seurassa!

Ilmoittautumisessa kerro kurssille osallistujan nimi, numero ja sähköposti sekä laskutusosoite. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.tai soita ja kysy lisätietoja 040 840 0092

Huomioithan, että kurssi muodon takia poissaoloja ei voi rästiä. Ilta ja sunnuntai kursseilla ei ole tallinpuolesta taluttajia.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan aloittelijoille ja ensikertalaisille turvallista ratsastusopetusta islanninhevosten parissa. Tarjoamme tunteja kentällä myös yli 7-vuotiaille lapsille. 10-kerran alkeiskurssit alkavat tammi,- ja maaliskuussa sekä elo,- ja lokakuussa. 5-kerran alkeiskurssit pidetään kesällä kesä,- ja heinäkuussa.

 

 

 

Tutustuminen Islanninhevoseen

Mikäli olet kiinnostunut ratsastuksesta ja sinulla ei vielä ole aiempaa kokemusta tai edellisestä kerrasta on aikaa, suosittelemme sinulle Tutustuminen islanninhevoseen -tuntia. Tunti kestää kaksi tuntia. Se sisältää tunnin hevosen varustamisen opettelua ja teoriaa sekä tunnin ratsastusopetuksen kentällä. Tutustumisen jälkeen olet valmis siirtymään rauhallisiin maastoihin tai viikkotunneille. Tutustumiseen voivat osallistua kaikki yli 7 -vuotiaat.

Yksityistunti

Voit myös varata yksityistunnin (70€/hlö) itsellesi tai yhdessä ystäväsi tai lapsesi kanssa. Yksityistunnin kesto on 50 minuuttia ja tunnin sisältö suunnitellaan kanssasi toiveidesi ja tavoitteidesi pohjalta. Yksityistunti on hyvä vaihtoehto myös hevospelkoisille.

Tallilla on lainakypäriä ja sadevarusteita.

Varaa täältä

Voit tarkastella täällä sopivia aikoja ja aloittaa uuden harrastuksen. Tervetuloa ratsastamaan!

Yhteystiedot

Katriinantie 50 B
01760 Vantaa, Finland
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017