Aloittelijat ja ensikertailaiset

Olemme erikoistuneet tarjoamaan aloittelijoille ja ensikertalaisille turvallista ratsastusopetusta islanninhevosten parissa. Tarjoamme tunteja kentällä myös yli 7-vuotiaille lapsille.

10-kerran alkeiskurssit alkavat tammi,- ja maaliskuussa sekä elo,- ja lokakuussa. 5-kerran alkeiskurssit pidetään kesällä kesä,- ja heinäkuussa. Aikuiset ja lapset harrastavat omissa ryhmissä, varaustiedustelut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Mikäli olet kiinnostunut ratsastuksesta ja sinulla ei vielä ole aiempaa kokemusta tai edellisestä kerrasta on aikaa, suosittelemme sinulle Tutustuminen islanninhevoseen -tuntia. Tutustuminen kestää kaksi tuntia ja se sisältää tunnin hevosen varustamisen opettelua sekä teoriaa sekä tunnin ratsastusopetuksen kentällä. Tutustumisen jälkeen olet valmis siirtymään rauhallisiin maastoihin tai viikkotunneille. Tutustumiseen voivat osallistua kaikki yli 7 -vuotiaat.

Voit myös varata yksityistunnin itsellesi tai yhdessä ystäväsi tai lapsesi kanssa. Yksityistunnin kesto on 45 minuuttia ja tunnin sisältö suunnitellaan kanssasi toiveidesi ja tavoitteidesi pohjalta. Yksityistunti on hyvä vaihtoehto myös hevospelkoisille.

Tallilla on lainakypäriä ja sadevarusteita.

HUOM! Alkeiskurssi ilmoittautuminen on käynnissä! Seuraava 10 kerran kurssi alkaa sunnuntaina 25.3.2018 Ilmoittaudu mukaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Varaa täältä

Voit tarkastella täällä sopivia aikoja ja aloittaa uuden harrastuksen. Tervetuloa ratsastamaan!

Yhteystiedot

Katriinantie 50 B
01760 Vantaa, Finland
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017