Aloittelijat ja ensikertailaiset

Olemme erikoistuneet tarjoamaan aloittelijoille ja ensikertalaisille turvallista ratsastusopetusta islanninhevosten parissa. Tule mukaan aloittamaan uusi harrastus ihanien issikoiden seurassa!

Tarjoamme tunteja kentällä yli 7-vuotiaille lapsille. 10 kerran alkeiskurssit alkavat yleensä keväällä tammi- ja maaliskuussa sekä syksyllä elo- ja lokakuussa. 5 kerran alkeiskurssit pidetään kesällä kesä- ja heinäkuussa.


Syksyn 2019 alkeiskursseille ilmoittautuminen on käynnissä!

10 kerran alkeiskurssi kaikenikäisille alkaa keskiviikkona 28.8. klo 18-19.
Aikuisten 10 kerran alkeiskurssi alkaa perjantaina 30.8. klo 20-21. Näistä seuraavat kurssit kaikenikäisille alkavat ma 14.10. klo 17 ja su 20.10. klo 11.
 

Kurssin hinta on 350 € (sis. alv. + vakuutus), joka maksetaan kahdessa erässä á 175€, kurssin alussa ja lopussa.

 

Ilmoittautumisessa kerro kurssille osallistujan nimi, numero ja sähköposti sekä laskutusosoite. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita ja kysy lisätietoja 040 840 0092. 

Alkeiskurssi on kymmenen kerran mittainen, ja sillä opetellaan ratsastuksen perusteet ja kaikki perusaskellajit. Kurssimuodon takia rästimahdollisuuksia ei ole. Kurssi on tarkoitettu niin aikuisille kuin lapsillekin, molemmat aloittavat samalta lähtöviivalta (ellei erikseen mainitusti ole aikuisten ryhmä). Yleisesti iltojen alkeiskursseilla on kuitenkin vain aikuisia. 

Sunnuntai- ja iltakursseilla ei ole tallin puolesta taluttajia. Tallilta saa kypärän lainaan. Omasta takaa on hyvä olla korolliset kengät (esim. kumisaappaat, lenkkareilla ei voi ratsastaa) ja käsineet. Kurssi alkaa teoriatunnilla, joten ensimmäisellä kerralla tallille ei tarvitse saapua aiemmin. Ensimmäisen tunnin jälkeen tallille on hyvä saapua puoli tuntia etukäteen, jotta ehtii hakea ja varustaa hevosen. Tähän saa tietenkin apua. Kurssin jälkeen on helppo siirtyä alkeisjatkotunneille. 

Kurssin hinta on 350€ (sis. alv. + vakuutus) ja se maksetaan kahdessa erässä, kurssin alussa ja puolivälissä. Kurssin maksuun voi käyttää myös liikunta- ja kulttuuriseteleitä, ilmoitathan tästä etukäteen.

 

 

 

 

Tutustuminen Islanninhevoseen

Mikäli olet kiinnostunut ratsastuksesta ja sinulla ei vielä ole aiempaa kokemusta tai edellisestä kerrasta on aikaa, suosittelemme sinulle Tutustuminen islanninhevoseen -tuntia. Tunti kestää kaksi tuntia. Se sisältää tunnin hevosen hoitamisen ja varustamisen opettelua ja teoriaa sekä tunnin ratsastusopetuksen kentällä. Tutustumisen jälkeen voit olla valmis siirtymään rauhallisiin maastoihin tai viikkotunneille. Tutustumiseen voivat osallistua kaikki yli 7-vuotiaat.

Yksityistunti

Voit myös varata yksityistunnin (70€/tunti/hlö) itsellesi tai yhdessä ystäväsi tai lapsesi kanssa. Yksityistunnin kesto on 50 minuuttia ja tunnin sisältö suunnitellaan kanssasi toiveidesi ja tavoitteidesi pohjalta. Yksityistunti on hyvä vaihtoehto myös hevospelkoisille. Tunti sopii kaikentasoisille, yli 7-vuotiaille.

Tallilla on lainakypäriä ja sadevarusteita!

Varaa täältä

Voit tarkastella täällä sopivia aikoja ja aloittaa uuden harrastuksen. Tervetuloa ratsastamaan!

Yhteystiedot

Postiosoite: Katriinantie 50 B, 01760 Vantaa

Katso sijaintimme
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017