Lisäkurssi! Alkeiskurssi ilmoittautuminen on käynnissä! Elokuussa aloitetaan 10-kerran alkeiskurssi sekä lapsille, että aikuisille ke 15.8. klo 17-18 ( lapset) ja ke 20-21 ( nuoret/aikuiset) ja pe 17.8 klo 19-20 (seka) Keskiviikon kurssi päättyy 17.10. ja perjantain 19.10  Kurssin hinta on 350 euroa ja se maksetaan kahdessa erässä 175 euroa erä.

Kurssilla on 10 tuntia joista ensimmäinen tunti on teoriaa hevosten parissa. Kurssilaiset ovat vakuutettuja. Tule mukaan aloittamaan uusi harrastus ihanien issikoiden seurassa! Ilmoittaudu mukaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Vielä ehtii mukaan uudelle alkeiskurssille, sillä olemme lisänneet alkeisryhmiä ja tulevana sunnuntaina on vielä tilaa klo 11-12 olevassa ryhmässä.

Kertoja on jäljellä vielä 9 ja kurssin hinta on 315 euroa, joka maksetaan kahdessa erässä 157,50 euroa/erä. Kurssi sisältää vakuutuksen. 

Ilmoittauduthan mukaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

 

 

Paikat varattavissa varausjärjestelmässä. ilmoittaudu mukaan huippuluennolle! 

Miten islanninhevosella kilpaillaan, mitä issikkakisoissa tapahtuu?

Vuorovaikutteisella luennolla jaetaan tietoa, keskustellaan ja vastataan kysymyksiin islanninhevosilla kilpailemisesta. Luento sopii kaikille kilpailuista kiinnostuneille, niin katsojille kuin uusille kilpailuista kiinnostuneille ratsastajille. Luennolla käsitellään lyhyesti kilpailulajit, tärkeimmät säännöt, varusteet sekä tuomareiden arvosteluohjeistus. 

Luennon vetää ja kysymyksiin vastaa pitkän linjan islanninhevosammattilainen, kansainvälinen tuomari ja valmentaja Anna Andersén.

 

Tervetuloa mukaan :)

Jes jes jes, kesän leirit ovat vihdoin julkaistu ja ilmoittautuminen kesäleireille on auki! 

 Katso kesän leiriohjelma ja ilmoita lapsesi turvalliselle kesäleirille ihanien issikoiden pariin.

KESÄLEIRIT LÖYDÖT TÄÄLTÄ

Fagurin kesäleirit ovat päiväleirejä eli yöksi pääsee kotiin nukkumaan, mutta päivä puuhataan tallilla hevosten parissa. 

 

Yhteystiedot

Katriinantie 50 B
01760 Vantaa, Finland
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vantaan Islanninhevostalli Fagur - Copyright 2017